Boligadvokat og køberrådgivning til din bolighandel

Om du skal du købe hus, lejlighed, sommerhus, byggegrund eller i gang med et projektkøb eller måske et forældrekøb, så skal du bruge en boligadvokat.

Det koster ikke noget at spørge

Bolighandel et skridt ad gangen

Lad os begynde der, hvor du er

Lup

Ude at kigge på bolig?

Tag en boligadvokat med på din boligjagt, så er vi klar til at træde til det øjeblik der skal handles.

Advokatforbehold

Tal med os

Hus

Klar til at byde?

Lad os tage et kig på handlen. I over 90% af alle vores bolighandler bør der prisforhandles.

Prisforhandling

inkl. moms

Kontrakt

Modtaget en købsaftale?

Vi gennemtrawler købsaftalen og sikrer, at alle forhold i handlen bliver belyst og gennemgået med dig.

Gennemgang af købsaftale

inkl. moms

Overblik. Døgnet rundt

Nemblik er navnet på vores sikre digitale platform, hvor sagens dokumenter ligger samlet. På Nemblik har du overblikket og kan altid se, hvor langt vi er i din sag. Har du spørgsmål kan du chatte med os trygt, sikkert og nemt.

Læs mere om Nemblik

Trustpilot giver os topkarakter

Det er altid nemmere, når andre siger god for én. Vores kundetilfredshed ligger placeret i den høje ende og de mange stjerner er et bevis på, at vi altid går langt for at give dig det bedste sagsforløb

Læs anmeldelser

2 timer. Så vi i gang

Vi har gjort op med den traditionelle advokatbranche og gør det på vores egen måde. I stedet for dyre og komplekse sagsforløb fokuserer vi på det vigtigste, så vi hurtigt kommer i gang med din sag

Opret sag

Forstå værdien af Køberpakken 360°

Alle priser er inklusiv moms

Forstå værdien af Køberpakken 360°

Alle priser er inklusiv moms

Udarbejdelse og tinglysning af skøde

Udarbejdelse af refusionsopgørelse

Gennemgang af købsaftalen

Dialog med bank og mægler fra start til slut

Endelige afslutning af handlen

Sparring omkring arv og sameje

Berigtigelse af bolighandel

Din bolighandel fra A-Z

Vi følger dig sikkert gennem hele købsprocessen – fra første samtale, til nøglerne er dine. Med vores Køberpakke 360° er du trygt klædt på til en overskuelig bolighandel, trin for trin.

Køberpakke 360°

inkl. moms

1

Indledende samtale

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov.

2

Gennemgang af købsaftalen

Vi læser og vurderer købsaftalen og alle tilhørende dokumenter for at sikre, at alt er i orden.

3

Godkendelsesskrivelse

Din boligadvokat udarbejder en godkendelsesskrivelse til sælger, hvor vi sikrer, at alle dine forbehold bliver accepteret.

4

Skødeskrivning og tinglysning

Vi sørger for udarbejdelse og tinglysning af skødet, så ejerskiftet forløber gnidningsfrit

5

Refusionsopgørelse

Vi udarbejder og godkender refusionsopgørelsen, så der er styr på de økonomiske forhold mellem dig og sælger.

6

Afslutning af handlen

Vi afslutter handlen og sikrer, at alle dokumenter er korrekt udfyldt og indsendt.

Overblik døgnet rundt

Nemblik er vores digitale platform, hvor du nemt og hurtigt kan tilgå din sag døgnet rundt.

"Deres professionelle tilgang, rimelige priser og konstante kommunikation har gjort en ellers udfordrende proces til en positiv oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale Nemadvokat til enhver, der har brug for juridisk bistand."

Sofia Amin. Anmeldelse på Trustpilot, 12. juli 2024

Du behøver ikke tage vores ord for det

Ofte stillede spørgsmål

“Meget professionel hjælp. Det har været en tryg proces som førstegangskøber hele vejen igennem, og vi har fået svar på de spørgsmål, som vi havde. Super hurtig svartid også.”

Udsnit fra anmeldelse på Trustpilot den 26. marts 2024

Hvad betyder advokatforbehold i en købsaftale?

Advokatforbehold i en købsaftale giver køber mulighed for at træde ud af handlen, hvis boligadvokaten ikke godkender aftalen. Det betyder, at køber kan fortryde købet uden omkostninger, så længe indsigelsen sker inden for en typisk frist på 6 hverdage.

Hvad gør en boligadvokat

En boligadvokat sikrer, at alle juridiske aspekter ved et boligkøb eller salg er i orden. De rådgiver om købsaftalen, forhandler vilkår, sørger for udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse, og sikrer generelt, at din bolighandel forløber gnidningsfrit.

Hvad er et bankforbehold?

Et bankforbehold sikrer, at køber kan annullere handlen, hvis banken ikke godkender finansieringen. Uden dette forbehold kan køber risikere at skulle betale en godtgørelse på 1 % af købesummen til sælger, hvis banken ikke godkender lånet.

Hvad er forkøbsret?

Et bankforbehold sikrer, at køber kan annullere handlen, hvis banken ikke godkender finansieringen. Uden dette forbehold kan køber risikere at skulle betale en godtgørelse på 1 % af købesummen til sælger, hvis banken ikke godkender lånet.

Hvad er en byggeteknisk gennemgang?

En byggeteknisk gennemgang er en detaljeret inspektion af en ejendom foretaget af en bygningssagkyndig. Den hjælper både sælger og køber med at få overblik over bygningens tilstand, især hvis der ikke er udarbejdet en tilstandsrapport.

Hvad er en godkendelsesskrivelse?

En godkendelsesskrivelse er et dokument, hvor advokaten lister de vilkår og forbehold, der skal opfyldes, før en bolighandel kan betragtes som endelig. Den sikrer, at købers interesser bliver varetaget.

Hvad er køberrådgivning?

Køberrådgivning er en service, hvor en boligadvokat hjælper dig gennem hele boligkøbsprocessen. Dette inkluderer gennemgang af købsaftalen, rådgivning om finansiering og sikring af, at alle juridiske forhold er i orden.

Hvad koster det at fortryde en købsaftale?

Hvis du har indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen, kan du fortryde købet uden omkostninger inden for 6 hverdage. Uden advokatforbehold koster det 1 % af købesummen at fortryde.

Hvad laver en advokat ved boligkøb?

En boligadvokat hjælper med at forhandle pris og vilkår, gennemgå købsaftalen, udarbejde skøde, og sikre, at alle juridiske aspekter af handlen er på plads. Advokaten varetager dine interesser gennem hele købsprocessen.

Hvad er en refusionsopgørelse?

En refusionsopgørelse er en opgørelse af de udgifter, sælger har betalt forud for overtagelsen af ejendommen, som køber skal refundere. Det sikrer, at hver part betaler for de perioder, hvor de ejer ejendommen.

Hvem betaler for skøde og refusionsopgørelse?

En refusionsopgørelse er en opgørelse af de udgifter, sælger har betalt forud for overtagelsen af ejendommen, som køber skal refundere. Det sikrer, at hver part betaler for de perioder, hvor de ejer ejendommen.

Hvad koster en boligadvokat?

Prisen for en boligadvokat varierer, men ligger typisk mellem 5.000 og 10.000 kr. afhængigt af den valgte advokat og omfanget af ydelserne.

Kan man købe bolig uden advokat?

Ja, det er muligt at købe en bolig uden en advokat, men det indebærer risici. En boligadvokat sikrer, at alle juridiske dokumenter er i orden, og at du undgår uforudsete problemer.

Hvornår bortfalder advokatforbehold?

Advokatforbeholdet bortfalder automatisk, hvis advokaten ikke kommer med indsigelser inden for den aftalte frist, som typisk er 6 hverdage fra underskrivelsen af købsaftalen.

Hvornår har køber fortrydelsesret?

Køber har en fortrydelsesret på 6 hverdage fra underskrivelsen af købsaftalen. Hvis køber vil fortryde, skal det meddeles inden for denne periode.

Hvad er en ejerskifteforsikring, og skal jeg tegne en?

En ejerskifteforsikring dækker skjulte fejl og mangler, der ikke er nævnt i tilstandsrapporten. Det er en frivillig forsikring, men den kan være en god idé for at beskytte dig mod uforudsete udgifter.

Hvad er en boligadvokat?

En boligadvokat er en specialiseret advokat, der har ekspertise i bolighandler. De hjælper med alt fra gennemgang af dokumenter til juridisk rådgivning under køb eller salg af ejendom, og deres primære opgave er at varetage dine interesser i processen.

Hvad hjælper en boligadvokat med?

En boligadvokat hjælper med at sikre, at du som køber eller sælger ikke møder juridiske eller økonomiske overraskelser. Dette inkluderer at gennemgå købsaftalen, sikre, at ejendommen ikke har skjulte byrder, og forhandle vilkår, som er til din fordel.

Hvorfor en boligadvokat?

En boligadvokat kan være en stor hjælp, da en ejendomshandel ofte involverer komplekse juridiske dokumenter og kontrakter. Advokaten sørger for, at du er fuldt beskyttet, og at du ikke går glip af vigtige detaljer, som kunne føre til fremtidige problemer.

Hvornår skal man have en boligadvokat?

Det er en god idé at involvere en boligadvokat så tidligt som muligt i købsprocessen, gerne før du skriver under på en købsaftale. På den måde kan advokaten gennemgå aftalen og sikre, at alt er i orden, før du forpligter dig til købet.